Contact

Na het sluiten van de winkel aan de Raadhuisstraat te Maasniel in januari van 2020, ben ik enige tijd solo verder gegaan. Na een prettige samenwerking gedurende de afgelopen twee jaar heeft Mieke besloten een andere weg in te slaan. Vanaf 1 april 2024 komt Marielle, mijn echtgenote, de VOF ondersteunen. Zij verzorgt vooral de culinaire hapjes tijdens de proeverijen en staat mij verder met raad en daad terzijde. Samen blijven wij de vertrouwde verzorging van onze klanten op de gebruikelijke manier voort te zetten.

Bij vragen of wensen kunt u contact opnemen via het formulier of telefonisch. Bestelde wijnen worden binnen een straal van 25 kilometer vanuit Roermond per bestelling van minimaal 6 flessen gratis aan huis geleverd.

Woont u verder weg, dan wordt de bestelling geleverd door een pakketdienst op een van hun afhaalpunten. Wilt u het pakket liever aan huis bezorgd hebben, dan komt €1,25 bovenop de door de pakketdienst berekende verzendkosten. Wij zullen u vooraf informeren over de kosten.

Uiteraard kunt u ook terecht voor cadeaubonnen en cadeauverpakkingen, die naar wens worden samengesteld.

Het verzorgen van proeverijen in samenwerking met  wijnmakers , restaurants en bij U thuis is en blijft voor ons een belangrijke activiteit.

Adres

Neem contact op