WIEN&WEIN NIEUWS

Hier vindt u al het nieuws van wien&wein; acties, nieuwe wijnen, promoties & proeverijen.

Recensie Tous les Jours

door Ray Simoen

 

In de rubriek Schenken van culinair recensent Ray Simoen in De Limburger schrijft hij over onze Tous Les Jours van Castel Peter.

 

Wij hebben onze voorraad van deze topper uit de Pfalz weer aangevuld dus deze is vanaf vrijdag weer te koop in onze winkel.

 

Daarnaast vonden wij op Facebook deze mooie recensie van wijnkenner Mario Tertschnig over de 2017 Bockenauer Riesling Trocken van Schäfer-Fröhlich

We hebben een plekje in de nieuwste Navenant. Bijzonder dat dit juist in de Jubileum Editie is van Restaurant Da Vinci. We willen Petro en Margo van harte feliciteren met hun 25 jarig jubileum en Petro Kools met zijn verjaardag. Van de wijnen van Schäfer - Fröhlich die in onze winkel te vinden zijn staan er enkele in de Vinoteca en op de wijnkaart van Restaurant Da Vinci.

Geniet van wijn

maar drink met mate

 

Ik ben Wim. En ik hou van wijn. Maar niet teveel. Zo blijft wijn iets bijzonders. Want juist als ik wijn met mate drink, komen de wijn én het moment echt tot hun recht.

 

Daarom is het goed je te realiseren hoe en hoeveel je drinkt. Wine in Moderation noemen ze dat internationaal. Afgekort is dat Wim; en dat ben ik. Genieten is gezond, zeg ik altijd. Daarom vertel ik je graag hoe je door matig te drinken, echt van wijn kunt genieten.

 

Hou je van wijn en wil je meer weten? Kijk eens bij de tips die ik daarvoor heb en laat je inspireren.